Regisztrálj most!

Baranyi! Baranyi! Baranyi!

És megtörtént, az FC Kiki csapat lejátszotta első bajnoki mérkőzését. Az ellenfelük a jóval erősebb kerettel bíró psv csapata volt, viszont BoAl edző fiai magabiztosan nyertek 2:0 ra!

A mérkőzés hőse egyértelműen Baranyi volt, ő szerezte mind a kettő gólt!


Városkörzeti bajnokság, Közép-Magyarország 3, 1. Forduló

psv 0:2 FC Kiki

34' 57' Baranyi
a cikkhez

írta: BoAl ( FCK-Sporthírek )

Indul a szezon

Nagy izgalommal várjuk a bajnoki meccset, ahol hazai pályán a Végardói SE lesz az ellenfelünk.
A csapatunk nagy átalakuláson ment keresztül. Az edzőtábor jól alakult. Nem tévedek ha azt mondom, csúcsformában vagyunk. A Manager szerint a csapatunk felkészült, az újak erősek és gyorsak, alázattal, szívvel-lélekkel küzdenek. Minél több szurkolót várunk a nyitómeccsre.
Kezdés: 18:00

Hajrá DON's Club
a cikkhez

írta: GoalMaster ( DON's Club )

Megalakultunk!!

Megalakult az SK Tóalmás!

A Zsámboki SE fiókcsapata az idei évtől elkezdi szereplését a városkörzeti bajnokságban. Zsámboktól 5 km-re lévő településen először alakul futball csapat. Pintér Roland a Zsámboki SE vezetőedzője közreműködésével és a helyi futballisták lelkesedésének szüleménye a tóalmási alakulat. A vezetőedzői pozíciót Pintér Milán vállalta, elmondása szerint az első szezonban a csapat gerincét szeretné kiépíteni és a tabella első felébe képzeli el a csapatot. Az új csapat trénere annyit kér a managerektől, hogy ha tehetik hívják meg a klubbot néhány baráti találkozóra.
a cikkhez

írta: Pintér Milán ( SK Tóalmás )

Máris egy trófea!

Ma reggel, csapatunk egy különlegesen jó hírrel szolgált BoAl menedzsernek. Az edző kiérdemelte a "Nap Menedzsere" díj-jat. Az edző nagyon boldog volt és reménykedik benne, hogy az év végén még egy, esetleg kettő trófeával lesz gazdagabb az egyesületünk.

Egy biztos, a vezetői kar nagyon meg van elégedve BoAl munkájával, hiszen tegnap, egy az FC Kikinél erősebb kerettel bíró csapatot, magabiztosan 2:0 ra legyőzték a fiúk.
a cikkhez

írta: BoAl ( FCK-Sporthírek )

Nyertünk

A(z) Humbák FC edzője a vereség ellenére nem panaszkodhat. A(z) Letenye SE taktikailag olyan egyértelmű fölényben volt, hogy valójában sokkal nagyobb győzelmet is arathatott volna.Igy legyőzte 4-0-ra a Humbák FC-t.
a cikkhez

írta: pinyo_76 ( Letenye SE )

lassan tarolás már csak 1 van

sok fejlődést látok a csapatban! most fog érkezni hozzám 4 játékos csak egy gond van. a szezon után és így már nincs esély az 1. helyre. nem baj a cél a feljutás volt és ez valószínűleg meglesz ! HAJRÁ BSE!!!
a cikkhez

írta: szabi169 ( baladonalmádi u14 se )

  • Oldal
  • 1 |
  • 2