Regisztrálj most!

A rsnal Moci

Tisztelt Olvasóink!

Az Arsenal Moci feljutott az NBIII-as csopotba és arra törekszik, hogy még jobb helyezést érhessen el.
A mesterkupában való részvétel nagyon fontos a csapat számára és szeretné is megnyerni.

Üdvözlettel: Arsenal Moci
a cikkhez

írta: moci78 ( Arsenal moci )

Master Cup Winners

§§§§§§
§------------§
§--------------§
§----------§
)§§§(
)oo(
q§§§§§§§§§§§§§§p
§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§
q§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§p
##########################
q§§--§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§p
q§§§--§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§p
#####--######################
q§§§§--§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§p
q§§§§--§§§§§§§§§§§§§§§§§§§p
q§§§§--§§§§§§§§§§§§§§§§§§p
q§§§§--§§§§§§§§§§§§§§§§§p
q§§§§--§§§§§§§§§§§§§§§§p
q§§§§--§§§§§§§§§§§§§§§p
#####################
q§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§p
q§§§§§§§§§§§§§§p
q§§§§§§§§p
§§§§
§§§§§§
§§§§§
§§§§
q§p
q§§§§§§§p
q§§§§§§§§§§§§§§§§§§§p
q§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§p

Master Cup Winners
21/04/2014
a cikkhez

írta: OASE ( FC Neuling )

Eladó

Kedves menedzserek!
A Carphunter fc tulajdonosa úgy döntött kiszáll a futball körforgásából,ezért értékesítené az egész klubbot.
Olyan menedzserek jelentkezését várom aki szívesen átvennék a csapat irányítását.
a cikkhez

írta: Carphunter Fc ( Carphunter Fc )

Baráti találkozó:OFC CATA CITY xp vs Csoka Foci Klub

Nélkülem is (nem voltam online) győzött virtuális focicsapatom, íme:

OFC CATA CITY xp vs Csoka Foci Klub
0:1


90 +1
Felhangzik a végső sípszó. A(z) OFC CATA CITY xp játékosai épp oly szomorúak, mint a szurkolóik. Láthatóan nem számítottak rá, hogy a(z) Csoka Foci Klub megnyerheti a meccset úgy, hogy végül 1:0 lesz az állás.
90 +1
Boshell sikeresen beéri Sohnker hosszú labdáját az oldalszélen. Ügyes testcselt mutat be, amitől Dobos lyukra fut, míg ő beadja a labdát a védelem mögé. 15 métert repül a labda, majd Balog kapásból kapura bombázza. Mit csinál Balog, mit csinál ez a varázsló? Ez őrület! Ujjbeggyel csúsztatja a labdát a kapufára! Ha egy számmal kisebb kesztyűt hordana, nem sikerült volna ez a bravúr.
90
90 perc telt el, a vezetés pedig a(z) Csoka Foci Klub csapatánál hála Mindszenty góljának.
85
Sánta keres megjátszható személyt, Boshell jelentkezik a hosszú passzra, de Hunyadi sikeresen tisztáz.
80
Váczi passzolja fel, Mindszenty passzolná tovább, de nem talál megjátszható embert, kénytelen messziről rátenni, és... gól!
74
Felhős napra virradt ma, de mégis 523 szurkoló ünnepli a csapatát a stadionban.
68
Szabadrúgás, Czobor lövi el. Sánta kapja a labdát, máris továbbteszi Halmai felé. Halmai sprintelni kezd, hogy a szintén ráfutó Korolovszky előtt labdát szerezzen, de túl lassú.
68
Szatmary ezt szinte meg se érezte. Úgy szökken fel, mint ifjú bakkecske és máris újra játékban van.
68
Herczeg teljesen szükségtelen és meglehetősen durva szabálytalansága után Szatmary végezhet szabadrúgást.
67
Nincs mit tenni, a(z) OFC CATA CITY xp csapatnak be is kell lőnie azt a labdát, ha gólt akar.
58
Látták ezt? Sánta egyszerűen ellopta Herczeg labdáját. Stourzh csak bámulni tudja, ahogy Boshell felvezeti az ellentámadást anélkül, hogy bármit tehetne ellene.
55
Ez meleg helyzet volt! Czobor balra teszi a labdát, egészen a jobb ötös sarokhoz, ahonnan Boshell csavarja mesterien kapura, de a labda végül Balog kezében akad meg.
50
Herczeg hiába keres megjátszható csapattársat. Herczeg ezért inkább sarkon fordul és egy lyukat kihasználva átsprintel a védőfalon. Halmai eközben szabaddá teszi magát, Herczeg élesen elé is teszi, de Halmai épphogy csak lábujjal tudja a labdát megpöckölni, ami így erőtlenül repül egyenesen Serpas karjaiba.
48
Újabb sarokrúgás. A labda a rövid kapufán csattan, majd Balog küldi tovább, Boshell pedig a nagy nyüzsgésben kapura teszi a labdát, de Dobos a gólvonalon hárít. Hatalmas malaca volt!
45
Félidő.
43
"Bárcsak otthon maradtam volna" - gondolja sok néző látván ezt a rémesen unalmas játékot. "Most a fotelban ülhetnék kényelmesen és inkább a Futballkupa játékkal múlatnám az időt."
39
Teljes katasztrofális zűrzavar a védők soraiban. Mindszenty a védők mögé helyezi a labdát. Stourzh nem éri el. Jagadics ugyanis kis szerencsével ki tudja pöckölni szélre a labdát, mielőtt azt Dobos elérhetné és lövőhelyzetet tudna kialakítani. Nem jól áll Jagadics és Pasic szénája.
38
Halmai szép akciót mutat be! Kényszerítőzik Balog csapattársával, Dobos pedig túl lassan reagál. Végül Balog menti meg a helyzetet és gyűjti be a labdát.
31
Váczi szépen vezeti a labdát, majd passzol, de jobban meg kéne néznie, hogy hol vannak a csapattársai, mert ez a labda Sohnker lábánál akad el, Stourzh pedig joggal bosszankodik, hiszen ő időközben tisztára játszotta magát. Ez a támadás a játszótéri grundfoci szintjén áll.
30
Czobor teljesen szabaddá teszi magát és lő! És nem találja el az üresen tátongó kaput! Mindenki értetlenül áll a dologgal szemben, kivéve tán a bukmékert.
28
Czobor már lőni készül, mikor Balog még a sorfalat igazgatja. Czobor lő, de a labda lepattan a sorfalról. Kár, mert ebből a helyzetből akár gól is lehetett volna.
28
Ez rosszabbul nézett ki, mint amilyen valójában. Sánta teljesen fitten tud tovább játszani.
28
Sánta veszi le a() Czobor felől érkező labdát. Lubik nem tehet mást, csak szabálytalanul tudja megakadályozni, hogy Sánta lövőhelyzetbe kerüljön. Lubik szerencséje az, hogy még kellett volna 30 centiméter ahhoz, hogy a bírónak szabadrúgás helyett tizenegyest kelljen megítélnie.
26
"Doki, biztos vagy benne, hogy szőlőcukrot adtál a srácoknak a meccs előtt?" - kérdezi a társedző a csapatorvost. "A szürke dobozban korábban mindig váliumot tartottunk!"
21
Kiváló beadás egyenesen Mindszenty ölébe! Ő önzetlenül teszi tovább Halmai elé, aki emeléssel próbálkozik, de Serpas meg tudja fogni a labdát. Lehet, hogy Mindszenty jobban tette volna, ha személyesen fejezi be az akciót?! Serpas mindenesetre látványosan veszekszik a védőivel, valószínűleg több koncentrációt kér tőlük.
14
De bosszantó! Váczi és Lubik valószínűleg a passzolgatást gyakorolták az edzésen és nem tudnak ettől még most sem elszakadni. Serpas már ásítozik az unalomtól. Ideje volt, hogy Szatmary közbelépjen! Talán most lendületet kap a meccs.
8
Mégis mire vár Mindszenty? Sohnker és Pasic ezüst tálcán szolgálják fel neki a ziccert, de lövés helyett kiteszi a labdát a másik oldalra Herczeg elé. És amíg nála a labda, a védelem felfejlődik, a veszély elhárul.
3
Jagadics kezdi felépíteni a játékot, kiteszi a szárnyra, hogy Czobor indulhasson. Ő hegyes passzal akarja a klubtársát helyzetbe hozni, de Balog nem éri el a labdát, mert Mindszenty átlátja a dolgot és elakad a labda a lábában.
1
Mindszenty a fejt választja a pénzfeldobáskor. A bíró megpörgeti az érmét: írás. A(z) OFC CATA CITY xp végezheti el a rúgást.
1
Isten hozta Önöket a(z) OFC CATA CITY xp és a(z) Csoka Foci Klub között megrendezésre kerülő barátságos találkozón. A felhős idő ellenére 523 szurkoló látogatott ki a(z) Blastercard Sportcsarnok stadionba.
a cikkhez

írta: Csoka Joco ( Csoka Foci Klub )

V.K.Ligameccs:Csoka Foci Klub vs Moha01

Szoros meccs volt, kellett az irányításom, íme:

Csoka Foci Klub vs moha01
1:0


90 +1
Izgalmas mérkőzés volt, a(z) Csoka Foci Klub alig tudta győzelemre vinni. Az összecsapás eredménye 1:0.
88
Mindszenty úgy tesz, mint aki rálövi, de mégis leteszi oldalra, hogy Herczeg lőjön, de őt ez a feladat váratlanul éri, közben Rabóczki meg már a helyére futott. Ezt a szabadrúgás variánst még gyakorolni kell.
88
Váczi ezt szinte meg se érezte. Úgy szökken fel, mint ifjú bakkecske és máris újra játékban van.
88
Jujj! Forrai Váczi arcába döfi a könyökét, ahogy felugrik a magas labdáért. A bíró lefújja, szabadrúgás.
87
Herczeg próbálkozik távoli lövéssel, az alapvonaltól küldi be egyenesen a tizenhatoson belülre, de Korolovszky gond nélkül szüreteli le a labdát.
79
Szilveszter és Plókai megkísérelnek támadásba lendülni, de Hunyadi és Dobos erőlködés nélkül tartóztatják fel őket.
76
Szlezák keres megjátszható személyt, Plókai jelentkezik a hosszú passzra, de Nejedly sikeresen tisztáz.
72
Dozsa fentebb küldi a labdát Szlezák elé, aki tovább nyomul az ellenfél térfelére, majd keresztbe játsza a labdát, hogy Szilveszter indulhasson tovább. Szilveszter a csapattársait keresi, majd visszaküldi a bőrt Dozsa lábához. Kellemesen el lehet így tölteni egy egész délutánt is, de ebből így nem lesz góltermés.
63
Gyönyörű kényszerítőzést ad elő Váczi és Herczeg! Váczi egy gyors sprinttel helyzetbe hozza magát és jó 25 méterről a lécre bombázza a labdát. Kár ezért a lehetőségért, ez lehetett volna a hónap legszebb gólja!
61
Stourzh gólja szárnyakat adott a(z) Csoka Foci Klub csapatának, könnyen lehet, hogy hamarosan betekernek egy újabb bombát az ellenfél kapujába.
59
Szlezák hiába keres megjátszható csapattársat. Szlezák ezért inkább sarkon fordul és egy lyukat kihasználva átsprintel a védőfalon. Salla eközben szabaddá teszi magát, Szlezák élesen elé is teszi, de Salla épphogy csak lábujjal tudja a labdát megpöckölni, ami így erőtlenül repül egyenesen Balog karjaiba.
58
Felhős napra virradt ma, de mégis 583 szurkoló ünnepli a csapatát a stadionban.
55
Salla csak kihoz egy szögletrúgást a(z) Korolovszky elleni párharcból. Tabory a rövid sarokra teszi a labdát, Szlezák belebiccent – nem-nem, ez nem gól! Salla akadályozta a kapust a kifutásban az ötös vonalon belül. Jól döntött a fekete ruhás ember.
48
Gyors felfutás. Hunyadi passzol, Lubik fogadja, majd hosszan beíveli, ejj, hiszen ott hárman is lesen vannak. Bosszantó, sokkal több lehetett volna ebben a támadásban.
47
Lubik kihasználja a pillanatnyi egyeztetési zavart Forrai és Kiskapusi közt és ügyesen Halmai elé helyezi, aki nem habozik kihasználni a helyzetet! De már lengett a lest jelző zászló...
45
Félidő.
41
Szilveszter lövése olyan randán mellé ment, hogy a csapatkapitányának kell vigasztalnia. Rá se rántsunk, velem is megesett hasonló annak idején az alsó tagozat sportpályáján.
38
38 perc telt el, a vezetés pedig a(z) Csoka Foci Klub csapatánál hála Stourzh góljának.
35
Szlezák és Plókai szépen lassan építi fel a játékot, de Szlezák lábáról elpattan a labda és oldalvonalon kívülre kerül. Herczeg gyorsan elvégzi a bedobást, Lubik pedig máris ellentámadhat. Egyedül viszi fel a labdát, majd Stourzh kéri el tőle, aki rábombázza. Dozsa megpróbálja megállítani a labdát, de csak eltéríteni tudja, ezért Korolovszky már csak annyit vesz észre az esetből, hogy a labda a kapu ellentétes sarkában csattan.
31
Les, les, les, ez egyértelműen les volt! Plókai helyében én most nem reklamálnék, nehogy a lapot kezdje keresgélni a bíró sporttárs.
30
Mindszenty szépen vezeti a labdát, majd passzol, de jobban meg kéne néznie, hogy hol vannak a csapattársai, mert ez a labda Rabóczki lábánál akad el, Stourzh pedig joggal bosszankodik, hiszen ő időközben tisztára játszotta magát. Ez a támadás a játszótéri grundfoci szintjén áll.
20
Salla szerencsétlen lövése után a nézők teli torokból skandálják, hogy "Menj haza gyakorolni!".
17
A gyepen nem sok minden történik. A nézőket ez annyira nem zavarja, nagy odaadással táncolnak és énekelnek.
13
Újabb sarokrúgás. A labda a rövid kapufán csattan, majd Plókai küldi tovább, Salla pedig a nagy nyüzsgésben kapura teszi a labdát, de Hunyadi a gólvonalon hárít. Hatalmas malaca volt!
9
Forrai alig jut tovább a saját tizenhatosán, amikor Halmai máris letámadja. Nemigen tehet mást, muszáj hazaadnia. A kapus láthatóan meglepődik, de még éppen tisztázni tud. Nem sok hiányzott egy bravúros öngólhoz...
8
A(z) Csoka Foci Klub csapat felállása nem ideális. Az edző biztos tesz róla, hogy változtasson a felálláson.
6
Halmai egyedül táncol el Forrai és Kiskapusi között. De a lövés ideális pillanatát eltoporogja.
3
Céltalan labdatologatás a középpályán. Forrai teszi Rabóczki elé, Rabóczki teszi Kiskapusi elé, Kiskapusi pedig visszaküldi Forrai lábára, anélkül, hogy egy centit is előrenyomult volna a csapat. Annyira unalmas, ha elaludnék, ébresszenek fel, ha vége van a meccsnek.
1
A kezdőrúgást a(z) Csoka Foci Klub végezheti el.
1
Üdvözlöm Önöket a Csoka Foci Klub és a moha01 közt megrendezésre kerülő bajnoki mérkőzésen a Hugo Stadionban. 583 szurkoló látogatott ki a találkozóra és mindegyikük a saját csapatának kívánja a 3 pontot.
a cikkhez

írta: Csoka Joco ( Csoka Foci Klub )

torna

valaki lépjen be a tornám-ba a neve magyar foci
a cikkhez

írta: Teodor13 ( teodor sc )

  • Oldal
  • 1 |
  • 2