Regisztrálj most!

Fantasztikus szezon

Fantasztikus szezon. Eddigi legjobb szezonom. Behúztam a bajnokok ligáját és az Európa kupát is. Góllövő lista első 3 helyén is a játékosaim végeztek. 96 gólt szerezve és 4 gólt kapva nyerte meg csapatom a bajnokságot a legmagasabb osztályban. Zsinórban 3x lett bajnok a csapat. Sikerült felkúszunk a világranglista 4. helyére aminek roppant mód örülök. Bőkezű szponzoraimnak hála az utánpótlás kialakítása és az új kiváló képességű játékosok megszerzése sem jelenthet akadályt. Sikeres szezon folytatásában bízom, de tudom, hogy a végtelenségig nem lehet ezt a szintet tartani.
a cikkhez

írta: Roy ( Royal Fc )

Utálom az Upjerst!

Sziasztok. A mai napon szeretnélek titeket az egykori tisztelt tulajdonosunk ellen fordítani! Gondolom,tudjátok kik ők. Az egyik leghitványabb tolvaj, öntelt, beképzelt,korrupt cég. Mondhatom, nagyon jó sorunk volt,amíg a befolyásuk alá tartoztunk. És nagyon szépen váltak meg tőlünk. Ezt meg kellene valahogy hálálni nekik. Nem is tudom,eljut-e egyátalán ez a cikk a nyilvánosság elé, de remélem,hogy igen. Szeretném fölhívni a figyelmeteket,hogy milyen rossz kezekben voltunk évekig!!! Legalábbis itt,Magyarországon biztos. A külföldi Upjerssal nincs bajom, de a hazaival nagyon is sok!!! A mai nap sikerült 10 indokot megfogalmazni 10 indokot,amiért utáljuk az Upjerst, de nem igazán tudom,hová rakjam ki,hogy lássa szépen mindenki,kik ők igazából! Szeretném,ha adnátok tippeket. Ha valaki tudna segíteni,légy szíves írjon egy üzenetet! Szeretném minél hamarabb megköszönni a tisztelt korrupt cégünknek azt,amit tett,hogy szépen elhanyagolta a játékot,aztán meg,mintha mi sem történt volna, fölbontotta a szerződést. Meg kell hálálni ezt az igazán korrekt hozzáállást! Nem szeretnék bajba kerülni,és kockára sem tenni a csapatomat, de ezt nem lehetett tovább tartogatni!! Légy szíves ti is világosodjatok fel, és ismerjétek meg az Upjers korruptságát és gonosz lépéseit!!! Ne hagyjátok szó nélkül a történteket!!!!! Ne feledjétek,hogy ez a játék megszabadult tőlük, de még van 15 játék a befolyásuk alatt,amin továbbra is folytathatják a csalásukat és a kegyetlenkedéseiket!!!
Ezért lenne fontos minél hamarabb cselekedni,mert már késésben vagyunk!
Álljatok készen!!!
a cikkhez

írta: fociii ( Sajtótájékoztató FK )

FC Bayern 1900 - előzetes

Csapatunk 4-1-2-1-2-es formációban várja első meccsét. Készítettünk egy interjút a menedzserrel:
Mit vár el a csapatától a következő meccsen?
"Ez az első meccs, így szép lenne győzni, de a pontszerzés a fő cél."

Mi lesz a csapata stratégiája?
"Megpróbálunk majd a széleken produkálni valamiféle játékot onnan egy szép beadás és ott zizzen a gól. Reméljük gyakorlatban is elég effektív lesz."

Ennek a meccsnek lesz következménye a jövőre nézve?
"Persze. Ezen a meccsen felmérhetem a játékosaim képességét és azt, hogy mit kell erősíteni a csapatban. Ez egy nagyon meghatározó meccs a csapat számára."

Köszönöm az interjút és az olvasóknak pedig a figyelmet!
a cikkhez

írta: Motyo ( Coop Újhely )

Kórtosi Vidor - a hálózsonglőr

Sikeresen megegyeztünk a transzferpiacon az egyik csapattal, így megszereztük Kórtosi Vidor kapust. Fényévekkel jobb teljesítményt nyújt mint a mostani, az edzéseken ezt már bizonyította. Egy darabig még szokja a levegőt, így a következő pár meccsen még nem ő lesz a kapusunk. Később fontos kulcsember lehet a kezdőben. Egy 25 éves, tapasztalt kapusról beszélünk, aki a következő interjút adta lapunknak:

Milyen az új csapat?
"Jó az új csapat. Jó a hangulat az öltözőben, ill. az edzések folyamán."

Milyen célt tűztél ki magadnak ebben a csapatban?
"Szeretnék minél kevesebb gólt kapni majd és reménykedem, hogy lesz 1-2 meccsem, ahol nem kapok gólt."

Milyennek találod a csapat védelmét?
"Az igazat?"
Igen.
"Hát... Van mit fejleszteni rajta, az biztos. Remélem ez nem úgy fog tűnni, hogy az én hibám, de ha az lesz be fogom vallani."

Szerinted csak a védelmen kell fejleszteni?
"Szerintem az lenne a legfontosabb, de a csatársor megerősítése se lenne hátrány."

Mért ez a legfontosabb számodra? Remélem nem csak azért, hogy kevesebbet kelljen dolgoznod...
"Természetesen nem. Ha van elég erős védelmünk, hogy megállítsuk a támadásokat, akkor azokból egy hirtelen ellentámadás és voálá ott is van a gól. Lehet nem fognak úgy esni a gólok, mint én a biciklimmel, de 1/2-0-ra simán nyerhetünk ezzel a taktikával szerintem, ezt mondtam már az Edző bá'-nak is."

A hasonlatod alapján arra gondolok, hogy nem nagyon tudsz biciklizni, vagy nagyon extréme tolod azt. Melyik a 2 közül?
"Tudok biciklizni, sőt nagyon is jól. A második lehetőség viszont úgy szintén nem igaz. Nem én vagyok a riporter, de milyen az, amikor valaki extrémen tolja a biciklijét? Dombon felfele?"
Jó nem lenne több kérdésem.

Köszönöm az interjút az új játékosnak, ill. a figyelmet az olvasóknak.
a cikkhez

írta: Motyo ( Coop Újhely )

Coop Újhely - FC Bayern 1900 1:0

Sarajcic góljával sikerült elvernünk az FC Bayern 1900 csapatát, ami első meccsünk volt. Nem tudták áttörni védelmünket, de mi is csak a 2. félidőben tudtuk a hálóba juttatni a labdát. Elég szoros meccs volt, így ezúton szeretnénk gratulálni az ellenfélnek, ők is szép teljesítményt nyújtottak!
a cikkhez

írta: Motyo ( Coop Újhely )

  • Oldal
  • 1