Regisztrálj most!

CATA

HAJRA CATA CITY JO A CSAPAT OFC CATA CITY Xp
a cikkhez

írta: NAGY JULIUS ( OFC CATA CITY xp )

Edigg a szezon

Enyiböl àl a szezonunk pontàlàsa:
2x Döntetlen + Gyözelmek
Az utobbi mecseket 3:0 illetve 4:0-ra nyerjül meg.
a cikkhez

írta: Zhitroe Tharol ( Tarol Khate Niodid - Ujsághirdetés )

Feljutás közelében!

Tisztelt olvasók!

A szezon feléhez érve egy rendkívüli hosszú sajtó tájékozatót tartott Janah a D.M.T.K vezető edzője.Ezt olvashatják:

Média - Értékelje a szezon első felét?
Janah - Azt kell hogy mondjam, hogy az előző szezonhoz képest rengeteget változott a csapat. A változás egyértelműen jó értelembe szabad csak használni. A csapat az első meccstől kezdve uralta saját bajnokságát. A védelem kiválóan működik ugyanis a meccsek során mindössze egy labda került Zimmerman hálójába. A góllövő listát nem nem D.M.T.K-s játékos vezeti de ez egyáltalán nem baj. Észrevehető, hogy a top 20-ban 5 játékosunk van. Szerintem ha egy csapatban nem csak egy gólerős játékos van az kifejezetten jó. A meccsek során egyetlen meccs volt mikor 1 gólt szerzett a csapat. Én azt gondolom, hogy Szanyó leigazolása jó döntés volt. Még azt be kell vallanom, hogy mikor megtörtént a bajnokságba sorolás, nem gondoltam volna, hogy ilyen eredményeket ér el a csapat. Le a kalappal a csapat. De a meccseinken nem csak a játékos állomány volt remek, hanem szurkoló táborunk is amelynek ezúton is köszönjük, és reméljük továbbra is számíthatunk rájuk.
Média - Akkor mondhatjuk, hogy tökéletes a csapat és a mutatott játék is?
Janah - A fociban sosincs olyan, hogy tökéletes egy csapat. Mindig fejlődni és dolgozni kell ahhoz, hogy a legjobb legyél és az is maradj.
Média - Ez így van! Milyen tervek vannak a jövőben?
Janah - Egyértelműen megszeretném nyerni a csapattal a Városkörzeti bajnokságot. További jóslásokba nem szeretnék bocsátkozni.
Média - Újabb játékosok várhatóak a klubba?
Janah - Erre pontos választ nem tudok adni, ugyanis nem tudom, hogy az átigazolási listára kerül-e olyan játékos akire szüksége lehet a csapatnak.
Média - Értem! A kiöregedő játékosok pótlására tapasztaltabb középkorú játékosokat keres a csapat vagy fiatal, úgymond újoncokat.
Janah - Úgy vélem, hogy a klubnak rendkívül erős utánpótlás nevelése van, tehát nincs kizárva az sem, hogy saját tehetségeket is láthatunk a pályán.
Média - Köszönjük a tájékoztatót és sok sikert kívánunk a továbbiakban is.
Janah - Köszönöm az egész csapat nevében is.
a cikkhez

írta: Janah ( Dagadt Mikulás Hírek )

V.K.Ligamecs:Tornádó1899 vs Csoka Foci Klub

Sajnos nem voltam online, de talán jobb is, mert így a nálam erősebb ellenféllel dönttetlent játszott az alap beállításokkal is virtuális focicsapatom, a Csoka Foci Klub, íme:

tornádó1899 vs Csoka Foci Klub
0 : 0


90 +2
0:0 a végeredmény a 90 percnyi küzdelem után, elmondható, hogy látványos volt a mérkőzés.
90
Gyors felfutás. Dobos passzol, Halmai fogadja, majd hosszan beíveli, ejj, hiszen ott hárman is lesen vannak. Bosszantó, sokkal több lehetett volna ebben a támadásban.
84
Les, les, les, ez egyértelműen les volt! Csertöi helyében én most nem reklamálnék, nehogy a lapot kezdje keresgélni a bíró sporttárs.
80
Dozsa szépen vezeti a labdát, majd passzol, de jobban meg kéne néznie, hogy hol vannak a csapattársai, mert ez a labda Dobos lábánál akad el, Csertöi pedig joggal bosszankodik, hiszen ő időközben tisztára játszotta magát. Ez a támadás a játszótéri grundfoci szintjén áll.
78
Holba ezt szinte meg se érezte. Úgy szökken fel, mint ifjú bakkecske és máris újra játékban van.
78
Dozsa szerez labdát. Továbbteszi, Csábi vágja előre, egyenesen a már türelmetlen Holba lábára, de Mindszenty megállítja egy szabálytalan rávetődéssel. De a bíró tovább engedi a mérkőzést.
77
Lubik hirtelen felpörgeti az eseményeket. Bravúros hegyes passzt küld be a sűrűjébe. Halmai pedig ügyesen lefordul a védőről, ha jól látom, Tabory az, majd rácsavarja! Épphogy csak mellé.
75
"Doki, biztos vagy benne, hogy szőlőcukrot adtál a srácoknak a meccs előtt?" - kérdezi a társedző a csapatorvost. "A szürke dobozban korábban mindig váliumot tartottunk!"
65
Az Isten szerelmére, mit csinál Csábi? Így persze, hogy Csertöi lyukra fut, Korolovszky pedig hálás mosollyal szerzi meg a labdát. Holba amúgy is lesen lett volna, habár az oldalbíró zászlaja nem volt magasban.
64
Csábi passzol, de Medved helyett Hunyadi ölébe pottyan a labda. Gyorsan kapcsol és hegyes passzt ereszt meg, amivel Váczi indulhatna, hiszen szabad az út előtte a széleken. De sajnos Váczi jóformán meg se mozdul. Ilyen mozgáskultúrával jobb lett volna, ha a sakkban csinál karriert.
60
Magas labda érkezik a szögletsarokról a tizenhatoson belülre, Medved jó eséllyel befejelhette volna, de túl későn mozdult.
53
De bosszantó! Lubik és Mindszenty valószínűleg a passzolgatást gyakorolták az edzésen és nem tudnak ettől még most sem elszakadni. Bérczy már ásítozik az unalomtól. Ideje volt, hogy Koranyi közbelépjen! Talán most lendületet kap a meccs.
46
Zahra úgy vergődik a földön, mint egy partra vetett bálna. De nem ilyen tragikus a helyzet. Biztos lesz pár véraláfutása, de futni még tud.
46
Zahra és Koranyi futás közben is küzdenek, olyanok, mint két sulis srác, akik az iskolából hazafelé versenyeznek, hogy ki ér hamarabb haza. Zahra egyszer csak összecsuklik. Szabadrúgást követel, de a bíró máshogy gondolhatja, mert nem fújja le.
45
Félidő.
45
Eddig a fárasztóan unalmas jelzővel lehet illetni a meccset, egy gól felpörgetné az eseményeket.
42
Váczi keres megjátszható személyt, Stourzh jelentkezik a hosszú passzra, de Nyerges sikeresen tisztáz.
39
Mindszenty nem aprózza el, az összes létező rituálét beveti, mikor előkészíti a szabadrúgást. Megcsókolja a labdát, leteszi, majd megsimogatja, egy pillantást vet az égre, majd nekifut és... bődületes fölét rúg.
39
Nyerges
39
Nyerges brutális szabálytalanságot követ el! Szegény Zahra összecsuklik. A bíró máris a tizenegyespontra mutat. Futás közben keresgél a zsebében. Nyerges sárga lapot kap ezért a csúnya tettért.
38
Ezt már szinte bent láttam! Már szinte a hálóban láttam! Halmai félmagasan Csertöi elé játssza, aki nem igazán tud mit kezdeni a labdával, majd egy vízszintes csavarodás után valahogy mégis kapura vágja. Balog azonban még épp elég gyorsan reagál.
32
Halmai és Csertöi megkísérelnek támadásba lendülni, de Korolovszky és Dobos erőlködés nélkül tartóztatják fel őket.
31
Lubik adja szépen tovább Zahra elé, aki nem sokat vacakol, rábombázza. A labda a jobb kapufa mellett száguld el.
28
Vajon lesznek itt még gólok?
21
Gyönyörű szabadrúgást rúg Mindszenty. Dobos briliánsan veszi le a labdát így az a csapatnál marad. Passz, Halmai kap labdát és elérkezettnek látja az időt egy rábombázáshoz, így is tesz. Ha Szemere feje nem lett volna a labda útjában, ez lehetett volna a nap gólja.
21
Csábi
21
Mindszenty újra feláll és egészségesen játszik tovább.
21
Mindszenty mintha céltáblát viselne, hogy ide rúg, Csábi pedig eleget tesz a kérésnek. Csábi sárga lapot kap ezért a csúnya mozdulatért. Még egy ilyen és akár a pályától is búcsúzhat. Mindszenty csapata szabadrúgást végezhet.
17
Halmai passzol mesterien, Hunyadi nem figyel. Koranyi teljesen szabadon lőhet, lő, nem, ez sajnos messze a kapu fölé megy. Ha később UFO-észleléseket jelentenének erről a környékről, lehet majd tudni, hogy valószínűleg ezt a labdát látták.
12
Mindszenty teljesen szabaddá teszi magát és lő! És nem találja el az üresen tátongó kaput! Mindenki értetlenül áll a dologgal szemben, kivéve tán a bukmékert.
10
Ebből így nem lesz semmi: Csábi és Halmai ide-oda tologatják a labdát a középpályán, anélkül, hogy egy lépéssel is közelebb kerülnének az ellenfél tizenhatosáig.
7
Azanyja, ez nem sokon múlt! Bérczy még éppen ki tudja pöckölni kapufára a kapura tartó szögletrúgást.
1
A(z) tornádó1899 játékosai Csertöi, azaz a kapitány személyének köszönhetik, hogy rúghatnak.
1
Üdvözlöm Önöket a(z) tornádó1899 és a(z) Csoka Foci Klub közt megrendezésre kerülő bajnoki mérkőzésen a(z) Upjers Sportcsarnok stadionban. 1227 szurkoló látogatott ki a találkozóra és mindegyikük a saját csapatának kívánja a 3 pontot.
a cikkhez

írta: Csoka Joco ( Csoka Foci Klub )

Mikulás

Hajrá Mikulás :))
a cikkhez

írta: kokusz1 ( mikulás )

Cél

Célunk az NB III-ba való feljutás, ezért kérjük szurkolóinkat hogy minél többen látogassanak ki mérkőzéseinkre, ezzel is támogatva a csapatot.
a cikkhez

írta: kokusz1 ( mikulás )

  • Oldal
  • 1 |
  • 2